Skip to main content

Heelvanzelf biedt ook cursussen aan.

Een tijd geleden heb ik plannen gemaakt om anderen te leren hoe ze kunnen werken met de Psoas. Er bleek al veel belangstelling te zijn, maar ik merkte dat er iets niet helemaal goed zat. De Psoas is de Zielespier en dat is echt een verdieping. Vaak zit er veel verdriet of belasting vanuit de generaties. Daarom is het belangrijk om eerst te leren hoe je een energetische behandeling geeft en hoe je kunt communiceren met het lichaam.
Maar waar begin je dan?

Ik heb hierover nagedacht en ik ben tot een oplossing gekomen: ik ga je leren werken met de leegte, een stukje Quantum Bewustzijn. Hierbij spelen we met energie om het lichaam in balans te brengen, terwijl je staat zodat het lichaam goed in beweging kan komen.
“Je lichaam wijst de weg…” staat niet voor niets op de banner in mijn praktijk.

Met deze methode kun je iemand op fysiek niveau in balans brengen en tegelijkertijd emotioneel en spiritueel behandelen.
Het is een complete behandeling die ik graag met jullie deel.

Spreekt dit je aan?
meld je dan aan voor In lijn met Bewustzijn.

De allereerste keer bied ik deze cursusdag aan voor mensen die Stap in Bewustzijn hebben gedaan.

Datum wordt nog opnieuw gepland
Daarna voor alle belangstellenden.

Stap in Bewustzijn 1; je leert technieken en processen die ontwikkeld zijn om meer contact te krijgen met je bewustzijn en je bewustzijn te vergroten. Dit werkt oa met meridiaanpunten op het hoofd (hoofdreflexpunten), door deze punten aan te raken activeer je het bewustzijn en gaat het zelf-herstellend vermogen van het lichaam aan het werk. Zo kun jij in 1 dag leren hoe jij jezelf en anderen kunt behandelen.

Zaterdag9 maart 2024

Naast de reguliere Stap in Bewustzijn is Stap in Bewustzijn voor de palliatieve/terminale zorg ontwikkeld. Heb je hiervoor belangstelling, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Deelnemers zijn enthousiast en gaan met meer vertrouwen en met ‘iets in handen’ naar hun werk.

Hiervoor zijn speciale groepen. Dit kan ook als besloten groep voor collega’s vanuit een zorginstelling of voor ZZP-ers.

Stap in Bewustzijn 2 gaat verder;  Het gaat nog dieper en heeft een ander effect. Ook nu weer met hoofdreflexpunten en deze zijn onder andere gekoppeld aan het hormoon stelsel, de chakra’s en kristallijn. Ik ben onder de indruk en verrast, evenals de deelnemers.

Dit is een 2 daagse training.

Wordt gepland wanneer er voldoende aanmeldingen zijn

Je hebt de 1e stap nodig, voor je de 2e kunt zetten.

Lees meer bij Cursussen.

(als eerst op de hoogte? meld je aan voor de nieuwsbrief, dan kan via Contact: stel een vraag)