Skip to main content

Heelvanzelf biedt ook cursussen aan.

Stap in Bewustzijn 1; je leert technieken en processen die ontwikkeld zijn om meer contact te krijgen met je bewustzijn en je bewustzijn te vergroten. Dit werkt oa met meridiaanpunten op het hoofd (hoofdreflexpunten), door deze punten aan te raken activeer je het bewustzijn en gaat het zelf-herstellend vermogen van het lichaam aan het werk. Zo kun jij in 1 dag leren hoe jij jezelf en anderen kunt behandelen.

Zaterdag 19 november  ( VOL)

Woensdag 28 december  (Nog maar 3 plekken vrij!)

”een dag voor jezelf in de kerstvakantie”

Naast de reguliere Stap in Bewustzijn is Stap in Bewustzijn voor de palliatieve/terminale zorg ontwikkeld. Heb je hiervoor belangstelling, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Deelnemers zijn enthousiast en gaan met meer vertrouwen en met ‘iets in handen’ naar hun werk.

Hiervoor zijn speciale groepen. Dit kan ook als besloten groep voor collega’s vanuit een zorginstelling of voor ZZP-ers.

Stap in Bewustzijn 2 en 3 gaan verder;  Ze vormen samen 1 geheel en de ervaringen zijn heel bijzonder. Het gaat nog dieper en heeft een ander effect. Ook nu weer met hoofdreflexpunten en deze zijn onder andere gekoppeld aan het hormoon stelsel, de chakra’s en kristallijn. Ik ben onder de indruk en verrast, evenals de deelnemers. Vanaf 2023 bied ik dit aan als een 2daagse en wordt het Stap in Bewustzijn 2

Stap in Bewustzijn 2
Zondag 20 november

Stap in Bewustzijn 3
voor de laatste keer op donderdag 29 december

Je hebt de 1e stap nodig, voor je de 2e kunt zetten.

Lees meer bij Cursussen.

(als eerst op de hoogte? meld je aan voor de nieuwsbrief, dan kan via Contact: stel een vraag)