Skip to main content

Stap in Bewustzijn Certificatie

Energetische Therapeuten gespecialiseerd in het activeren van Meridiaanpunten

Behandelaren die de cursus Stap in Bewustzijn succesvol hebben afgerond ontvangen een digitaal certificaat om dit op hun website aan te tonen.

Stap in Bewustzijn 1 Certificatie

Stap in Bewustzijn 1 Certificaat

Zie je dit digitale certificaat op de website van een behandelaar?

Dit betekent dat deze behandelaar over de kennis en technieken beschikt om een energetische behandeling te geven gebaseerd op het cursusprogramma Stap in Bewustzijn.

Stap in Bewustzijn biedt behandelaren specifieke technieken om te werken naar meer bewustzijn bij het geven van energetische behandelingen. Deze technieken zijn gericht op het activeren van de hoofdreflexpunten, ook wel bekend als meridiaanpunten op het hoofd.

Het activeren van deze punten, vertraagt de hersengolven, waardoor gedragspatronen, overtuigingen en emoties vanuit de kindertijd, vorige generaties of andere levens toegankelijk worden.

De activatie van deze punten laat herstel van verbinding toe, waardoor je als cliënt meer present en aanwezig kan zijn in het huidige leven.

De technieken uit Stap in Bewustzijn dragen bij aan heling en genezing door de natuurlijke bolvorm van cellen te herstellen, die kan worden beïnvloed door negatieve gedachten, gevoelens en emoties.

Behandelaren kunnen ook een uitvoering van Stap in Bewustzijn voor palliatieve/terminale zorg volgen. Informeer bij je behandelaar of ze over de kennis van deze uitvoering beschikken.

Stap in Bewustzijn 2 Certificatie

Stap in Bewustzijn 2 Certificaat

Dit digitale cerfiticaat geeft aan dat de behandelaar zich verder heeft gespecialiseerd in de technieken van Stap in Bewustzijn.

Na het volgen van Stap in Bewustzijn 2 beschikt een behandelaar over de kennis voor activatie van nieuwe en andere hoofdreflexpunten. Deze behandelaar kan werken met de kristallijne punten op je hoofd. Deze zijn direct verbonden met ons kristallichaam en hormoonstelsel, met name de pijnappelklier en de thymus.

Behandelaren met deze kennis kunnen je helpen bij je blauwdruk te komen, oftewel wie je werkelijk bent in de kern.

Gecertificeerde Energetische Behandelaren

Vind hieronder een SiB-gecertificeerde behandelaar.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Gecertificeerd worden voor Stap in Bewustzijn

Wil jij als behandelaar ook energetische behandelingen kunnen aanbieden met de nieuwste technieken van Stap in Bewustzijn?

Neem deel aan één van de cursusprogramma’s om je SiB-certificaat te halen. Kijk op de cursuspagina voor meer informatie.

Cursusprogramma