Heelvanzelf biedt ook cursussen aan.

Stap in Bewustzijn 1; je leert technieken en processen die ontwikkeld zijn om meer contact te krijgen met je bewustzijn en je bewustzijn te vergroten. Dit werkt oa met meridiaanpunten op het hoofd (hoofdreflexpunten), door deze punten aan te raken activeer je het bewustzijn en gaat het zelf-herstellend vermogen van het lichaam aan het werk. Zo kun jij in 1 dag leren hoe jij jezelf en anderen kunt behandelen.

Zaterdag 17 september in Borne

Naast de reguliere Stap in Bewustzijn is Stap in Bewustzijn voor de palliatieve/terminale zorg ontwikkeld. Heb je hiervoor belangstelling, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Deelnemers zijn enthousiast en gaan met meer vertrouwen en met ‘iets in handen’ naar hun werk.

Hiervoor zijn speciale groepen. Dit kan ook als besloten groep voor collega’s vanuit een zorginstelling of voor ZZP-ers.

Stap in Bewustzijn 2 gaat verder; de ervaringen zijn heel bijzonder. Het gaat nog dieper en heeft een ander effect. Ik ben onder de indruk en verrast, net als de deelnemers van SiB 2 .

(staat binnenkort weer op de agenda)

Je hebt de 1e stap nodig, voor je de 2e kunt zetten.

En Stap in Bewustzijn 3

Zaterdag 1 oktober

Lees meer bij Cursussen.

(als eerst op de hoogte? meld je aan voor de nieuwsbrief, dan kan via Contact: stel een vraag)