De Nieuwe Stap stapt stevig door en biedt nu ook een cursussen aan.

Stap in Bewustzijn 1; je leert technieken en processen die ontwikkeld zijn om meer contact te krijgen met je bewustzijn en je bewustzijn te vergroten. Dit werkt oa met meridiaanpunten op het hoofd (hoofdreflexpunten), door deze punten aan te raken activeer je het bewustzijn en gaat het zelf-herstellend vermogen van het lichaam aan het werk. Zo kun jij in 1 dag leren hoe jij jezelf en anderen kunt behandelen.

Zaterdag 15 februari             Praktijk Angelheart Nieuwolda
Zaterdag  7 maart                  Praktijk Heelvanzelf  Borne

Naast de reguliere Stap in Bewustzijn hebben we Stap in Bewustzijn voor de palliatieve/terminale zorg ontwikkeld. Heb je hiervoor belangstelling, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Deelnemers zijn enthousiast en gaan met meer vertrouwen en met ‘iets in handen’ naar hun werk.

Hiervoor hebben we speciale groepen. Dit kan ook als besloten groep voor collega’s vanuit een zorginstelling of voor ZZP-ers.

Stap in Bewustzijn 2 is klaar en de ervaringen zijn heel bijzonder. Het gaat nog dieper en heeft een ander effect. Wij zijn zelf onder de indruk en verrast. De eerste deelnemers van SiB 2 eveneens.

Zondag 16 februari            Praktijk Angelheart    Nieuwolda
Zondag 8 maart                  Praktijk Heelvanzelf  Borne

Je hebt de 1e stap nodig, voor je de 2e kunt zetten.

En Stap in Bewustzijn 3  ligt klaar en wordt binnenkort gepland. We houden je op de hoogte.

Lees meer bij De Nieuwe Stap.

(als eerst op de hoogte? meld je aan voor de nieuwsbrief, dan kan via Contact: stel een vraag)