De Nieuwe Stap stapt stevig door en biedt nu ook een cursussen aan.

Stap in Bewustzijn 1; je leert technieken en processen die ontwikkeld zijn om meer contact te krijgen met je bewustzijn en je bewustzijn te vergroten. Dit werkt oa met meridiaanpunten op het hoofd (hoofdreflexpunten), door deze punten aan te raken activeer je het bewustzijn en gaat het zelf-herstellend vermogen van het lichaam aan het werk. Zo kun jij in 1 dag leren hoe jij jezelf en anderen kunt behandelen.

Zaterdag 16 november in Borne, je kunt er nog bij.

Zaterdag 2 november in Nieuwolda is ook mogelijkheid

Naast de reguliere Stap in Bewustzijn hebben we Stap in Bewustzijn voor de palliatieve/terminale zorg ontwikkeld. Heb je hiervoor belangstelling, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Deelnemers zijn enthousiast en gaan met meer vertrouwen en met ‘iets in handen’ naar hun werk.

Hiervoor hebben we speciale groepen. Dit kan ook als besloten groep voor collega’s vanuit een zorginstelling of voor ZZP-ers.

Stap in Bewustzijn 2 is klaar en de ervaringen zijn bijzonder. Het gaat nog dieper en heeft een ander effect. Wij zijn zelf onder de indruk en verrast. En de deelnemers van de eerste SiB 2 eveneens.

Vrijdag 1 november in Nieuwolda en zondag 17 november staat deze dag weer op ons programma.  Je hebt de 1e stap nodig, voor je de 2e kunt zetten.

En Stap in Bewustzijn 3  is in ontwikkeling. We houden je op de hoogte.

Lees meer bij De Nieuwe Stap.

(als eerst op de hoogte? meld je aan voor de nieuwsbrief, dan kan via Contact: stel een vraag)